Anslutning fastighet

Uppdaterad 2014-11-17
Det är nu klart för alla att beställa tjänster. Förutsättningen är naturligtvis att ni har fått konvertern inkopplad i huset och det ska alla ha fått nu.

För att beställa tjänster så anslut datorn till konvertern och gå in på internet så ska Qmarkets hemsida komma upp och er anslutningsadress ska då redan vara uppdaterad. Därefter så ska ni registrera er via länken BLI KUND. När det är klart så kan ni beställa tjänsterna.

Har ni ingen dator tillgänglig så kan ni be att få hjälp av någon annan som kommer ut på internet. Gå då in på Qmarkets hemsida:
http://jamtkraft.qmarket.se/privat/bredband
Till höger på sidan under Hitta adress så skriver ni in er adress (tex Gunnarvattnet) och då ska ni kunna välja er postlåda. Sedan ska ni kunna gå vidare med att registrera er och välja tjänster. För mer information och hjälp med att beställa så välj Kundservice längst upp till höger på sidan.
Qmarket

Hjälp med installation av dator, tv och telefon
Robbin Hansson i Valsjöbyn har lovat att ställa upp om ni behöver hjälp med installationen av dator,tv och telefon. Han kan också bidra med råd om ni tex vill komplettera med trådlös förbindelse (reuter) mm. Naturligtvis så vill han ha betalt och det kan det vara värt.
Robin har också skrivit en liten instruktion med tips och tricks som ni kan hämta hem här Fiber_Robin Hansson_2014-11-14
Telefonnumret till Robin är 073-0325365

Den här bilden visar hur fibern ansluts till er fastighet.
Anslutning fastighet_01